Tips voor het boeken van een bruiloft DJ

https://www.djunes.nl

Gastblog geschreven door Frank Duindam van

De prijs van een DJ is van veel factoren afhankelijk. Wil je een bekende DJ op je bruiloft laten draaien? Of kies je voor een DJ met speciale lichteffecten of uitgebreide DJ apparatuur? Dan zul je daar waarschijnlijk meer voor moeten betalen.
Wil je een bekende DJ op je bruiloft laten draaien? Of kies je voor een DJ met speciale lichteffecten of uitgebreide DJ apparatuur? Dan zul je daar waarschijnlijk meer voor moeten betalen. Daarnaast geldt: hoe langer je het feest laat duren en dus de DJ laat draaien, hoe hoger de kosten zullen zijn.

De prijs van een DJ begint gemiddeld bij € 350,- zonder licht en geluid. Een DJ show met licht en geluid begint gemiddeld vanaf € 800,-. Met                                     kun je jouw DJ show zelf samenstellen.

De prijs van een DJ is van veel factoren afhankelijk. Wil je een bekende DJ op je bruiloft laten draaien? Of kies je voor een DJ met speciale lichteffecten of uitgebreide DJ apparatuur? Dan zul je daar waarschijnlijk meer voor moeten betalen. De prijs van een DJ is van veel factoren afhankelijk. Wil je een bekende DJ op je bruiloft laten draaien? Of kies je voor een DJ met speciale lichteffecten of uitgebreide DJ apparatuur? Dan zul je daar waarschijnlijk meer voor moeten betalen. Daarnaast geldt: hoe langer je het feest laat duren en dus de DJ laat draaien, hoe hoger de kosten zullen zijn.

De prijs van een DJ begint gemiddeld bij € 350,- zonder licht en geluid. Een DJ show met licht en geluid begint gemiddeld vanaf € 800,-. Met                          kun je jouw DJ show zelf samenstellen.

Kosten van een bruiloft DJ

1. Deze spreekt waarschijnlijk voor zich: hoe eerder, hoe beter. Probeer tijdig de DJ te boeken, die je wilt. Want deze persoon kan natuurlijk maar op één plaats tegelijkertijd zijn. Heb je dus echt een specifieke DJ op het oog en weet je zeker dat die van jouw bruiloft het beste feest kan maken? Wacht dan niet te lang met boeken.

2. Let goed op bij het vergelijken van de prijzen. Bij de meeste aanbieders worden de prijzen inclusief BTW vermeld, maar af en toe worden ook nog prijzen exclusief BTW genoemd. Daarnaast zijn er aanbieders die alleen de DJ zelf aanbieden dus zonder de toebehoren zoals licht, geluid en een DJ set. Wanneer dat nog niet op de locatie aanwezig is, moet je dat ook nog regelen en dat brengt natuurlijk meer kosten met zich mee.

3. Heb je de juiste DJ voor jullie bruiloft gevonden? Zorg dan voor een contract en leg alle afspraken op papier vast. Zo komen jullie niet voor verrassingen te staan.

4. Overleg met je aanstaande wat jullie verwachten van het bruiloftsfeest. Wanneer is het feest voor jullie geslaagd? Breng hiervan de DJ ook op de hoogte, zodat hij aan jullie verwachtingen kan voldoen.

5. Waarschijnlijk kies je voor een DJ die past bij jullie muzikale smaak, maar alsnog is het belangrijk om ook daarvan de DJ op de hoogte te brengen. Maak bijvoorbeeld samen met je aanstaande een Spotify playlist met nummers, die jullie leuk vinden en deel deze met de DJ. Zo krijgt hij een duidelijk beeld van wat jullie leuk vinden. Geef ook zeker door welke muziek jullie niet leuk vinden.

6. De laatste tip! Kiezen jullie ervoor om het feest te beginnen met een openingsdans? Geef dit dan door aan de DJ. Misschien kan hij jullie op een leuke manier aankondigen en na de dans meteen zoveel mogelijk van jullie vrienden en familie op de dansvloer krijgen.

Tips voor het boeken van een bruiloft DJ

Wil jij ook dat jouw bruiloft wordt afgesloten met een fantastische feest en er echt een onvergetelijke avond van maken? Dan kan een goede DJ echt het verschil maken! In deze gastblog geeft                                  jou een aantal tips die kunnen helpen bij het boeken van een bruiloft DJ.

Wil jij ook dat jouw bruiloft wordt afgesloten met een fantastische feest en er echt een onvergetelijke avond van maken? Dan kan een goede DJ echt het verschil maken! In deze gastblog geeft                               jou een aantal tips die kunnen helpen bij het boeken van een bruiloft DJ.