M van de Looij Foto & Design

Let's celebrate! Life and love.

Contact

Laten we
kennismaken!

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel als mogelijk contact met je op.

Liefs, Kim

Contactformulier

Iets leuks te vieren en ben je benieuwd wat ik daarbij voor jou kan betekenen? Ik help graag! Of dat nu is bij jullie bruiloft als weddingplanner, ceremoniemeester of met advies of juist bij een particulier of zakelijk evenement, laten we snel met elkaar kennismaken. Dus neem contact met me op, dan gaan we er samen een onvergetelijke en speciale dag van maken!

Tot snel, liefs Kim

3. Wij wonen of trouwen niet in de buurt, is dat een probleem?

2. Is een vrijblijvende kennismaking mogelijk?

1. Hoe ver van te voren nemen wij contact met jou op?

Frequently asked questions

1. Hoe ver van te voren nemen wij contact met jou op?

De meeste bruidsparen to be nemen circa een jaar voor de beoogde bruiloft contact met me op. Soms staat de datum van de bruiloft nog niet vast, omdat ze graag eerst een toplocatie willen vinden en zich daarin flexibel willen opstellen qua datum. Dus ook als je nog niet weet wanneer jullie precies gaan trouwen of waar kun je contact met mij opnemen. Ik kan daar juist goed bij helpen als weddingplanner! Komt jullie datum al dichterbij en merk je dat je enorm de behoefte hebt aan een weddingplanner of ceremoniemeester om je die laatste maanden of weken te helpen? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb hele bruiloften gepland in circa drie maanden tijd dus geloof me, er kan altijd meer dan je denkt. Maar terugkomend op de vraag; zoals bij alles geldt: the sooner, the better. Wil je met mij als weddingplanner of ceremoniemeester bij je bruiloft? Neem dan gewoon zo snel als mogelijk contact met me op. Het zou zonde zijn als ik op jullie dag niet meer beschikbaar ben!

Jorge Jager Photography 

2. Is een vrijblijvende kennismaking mogelijk?

Al mijn diensten beginnen met een vrijblijvende kennismaking. De kennismaking is immers de basis van onze samenwerking en deze kan alleen maar slagen als er een wederzijdse klik is. Deze gesprekken kunnen we via de digitale weg voeren of jullie kiezen er voor om met mij in het gezellige Eindhovense centrum af te spreken. Daar kunnen we dan face to face en onder het genot van een cappuccino elkaar leren kennen en spreken over mijn diensten. In het uitzonderlijke geval dat er geen klik is (geloof me, als mensen-mens maak ik dat eigenlijk bijna nooit mee) en jullie er voor kiezen om niet met mij in zee te gaan, reken ik daar natuurlijk niets voor. 

Jorge Jager Photography 

3. Wij wonen of trouwen niet in de buurt, is dat een probleem?

Geen enkel probleem! Een leuk aspect van mijn werk als weddingplanner is dat ik op de mooiste en verste uithoeken van Nederland kom. En ook het buitenland schuw ik niet. Mijn bruidsparen komen van heinde en verre om met mij samen te werken. In dat geval zullen we veelal contact hebben via e-mail, whatsapp en telefoon, maar in de digitale wereld van vandaag voelt dat bijna net zo dichtbij als bij je aan de keukentafel. 

Inge Pieck Fotografie 

@theartsofwe

Let's connect!