Portfolio

Even wegdromen of inspiratie opdoen met beelden van eerdere bruiloften en evenementen die ik heb georganiseerd? Het kan hier! Geniet!

Puur Vastgelegd

Een intieme en avontuurlijke bruiloft

Are you ready to elope? Samen de bossen in, het avontuur tegemoet. Laat je inspireren door deze intieme bruiloft!

Bekijk bruiloft
Kim Vos Fotografie

Een sprookjesachtige winterbruiloft!

Trouwen in de winter in een sprookjesachtige setting. Hoe tof is dat?! Laat je inspireren door deze shoot!

Bekijk deze bruiloft in de winter
Demi's Design

Herfstbruiloft - Trouwen in een kas

Trouwen in de herfst is echt het overwegen waard! Kijk maar eens hoe mooi de herfst kan zijn met al deze prachtige kleuren! Ik ben fan, jij ook?

Geniet van deze shoot en bekijk hier de beelden van deze herfstbruiloft.

Bekijk deze bruiloft
Inge Pieck Fotografie

Fall in love with the country wedding

Herfst in volle glorie. Inclusief regen, wind en onvoorspelbare weersberichten. Dat vraagt om een stoere, ruige bruiloft met een bruidspaar dat door weer en wind gaat voor elkaar!

Fall in love with the country and with fall met de beelden van deze Styled Shoot!

Bekijk deze bruiloft
Sanopho

Een bohemian bruiloft in de herfst

Stel je voor: je bruiloft eind september, op een mooie zonnige herfstdag! Een natuurrijke rustige omgeving, met tal van mogelijkheden om jullie dag in te delen.

De mooie herfstkleuren hebben we in de styling terug laten komen, waardoor deze Styled Shoot een heerlijke bohemian en romantische sfeer heeft gekregen. Geniet!

Bekijk deze bruiloft
Share foto & videografie

Een stadse en industriële bruiloft

Trouwen in onze hoofdstad, Amsterdam. Met de warmte en de sfeer van de grachten, de oude panden, de kleine straatjes, het drukke verkeer, maar vooral al die mensen die jullie als bruidspaar toejuichen. Het is een hele beleving!

Voor deze Styled Shoot hebben we als trouwsetting een industriële omgeving gekozen. Een mooi contrast, dat laat zien dat een industrial wedding zowel stoer als romantisch kan zijn.

Bekijk deze bruiloft
Hylke Greidanus Photography

Italian Wedding

Laat je even meevoeren naar Italië met deze foto's. Het landelijke, de eenvoud, de natuur en dat alles aangevuld met prachtige details. Een Italiaanse bruiloft wilden we neerzetten met deze Styled Shoot, maar dan gewoon in Nederland.

La vita è bella!

Bekijk deze bruiloft
Hylke Greidanus Photography

Corona-proof trouwen? Het kan!

Wow, wow, wow! Mijn eerste Styled Shoot was een enorm succes! Alles viel zo mooi samen, nog mooier zelfs dan ik had kunnen dromen. We hebben bij deze Styled Shoot een Italian Wedding laten zien. Niet alleen op de normale manier, maar ook op de 'corona' manier. Corona-proof trouwen? Het kan!

Bekijk deze bruiloft

Launchparty The Arts of Weddings and Events

Op 18 januari 2020 heb ik samen met vrienden, familie, kennissen en mede-ondernemers het begin van The Arts of Weddings and Events gevierd!

Bekijk dit evenement
Wilma van Hoesel Photography

Bruiloft Susan & Martijn

Een grotere eer dan je eigen broer en schoonzus die je vragen om hun bruiloft mee te regelen, is er voor een weddingplanner niet te behalen! Ik was dan ook enorm vereerd en enthousiast toen mij dit werd gevraagd. Natuurlijk wil ik jullie helpen! Het is bijzonder om van begin tot eind samen aan zo'n project te werken en de mooiste dag zo intens te beleven. Wat hebben we genoten met z'n allen!

Naast het huwelijk mocht ik ook het vrijgezellenfeest van Susan organiseren, samen met een vriendin van haar. De voorbereidingen alleen al brachten ons de grootste lol ;). Gelukkig hebben de betrokkenen de foto's nog om ook op deze mooie dag terug te kunnen kijken.

Bekijk deze bruiloft
M. van de Looij Foto & Design

Bruiloft Mirjam & Willem

De bruiloft van Mirjam en Willem zal voor mij persoonlijk altijd een speciaal plekje blijven houden. We kenden elkaar nog niet toen ik ze een aantal maanden voor hun huwelijk per toeval tegenkwam en we aan de praat raakten. Het klikte meteen. Zelfs zo goed dat ze me vroegen of ik bij hun huwelijk de professionele ceremoniemeester wilde zijn. Natuurlijk wilde ik dat!

Samen met het bruidspaar en een tweetal ceremoniemeesters (vrienden van het stel) ben ik het draaiboek van A-Z gaan opstellen. Er was door deze toppers al veel geregeld voor de grote dag, maar er moest stiekem ook nog veel gedaan worden. Alle open eindjes werden in een aantal weken gedicht, zodat we op de dag zelf alles heel relaxed hebben kunnen doorlopen. Relaxed voor het bruidspaar en de gasten althans, want voor mij is het toch pieken op zo'n dag! Maar daar heeft niemand iets van gemerkt ;).

Lieve Mirjam en Willem, bedankt voor het vertrouwen dat jullie mij hebben gegeven om jullie mooiste dag op rolletjes te laten verlopen. Veel geluk!

Bekijk deze bruiloft

Wil jij ook zo'n evenement of bruiloft?Dit is hoe ik als weddingplanner of eventplanner werk!

 1. Wensen doornemen

  Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen, daarom nemen we die eerst samen door. Aan de hand van moodboards, zoals Pinterest, krijg ik een goed beeld van hetgeen jij voor ogen hebt.

  Ook als je een en ander nog niet helder voor ogen hebt, kan ik je helpen. Door verschillende stijlen aan je te laten zien, kunnen we samen filteren wat je wel en wat je niet aan staat. Je zult zien, dat dit erg verhelderend kan werken!

 2. Opdrachtvoorstel

  Aan de hand van de doorgenomen wensen en verwachtingen, stel ik een voorstel op. Daarin vat ik kort samen wat de opdracht gaat zijn en wat ik verwacht dat ik daarvoor moet doen. Ik kan op basis daarvan een goede inschatting maken van het aantal uren dat ik aan deze opdracht zal besteden én wat dit dan gaat kosten. Zo is het voor iedereen duidelijk welke werkzaamheden er zijn afgesproken!

 3. Akkoord? Let's do this!

  Akkoord met het voorstel? Dan kunnen we van start! Ik neem daarin de lead en neem je met een duidelijke planning mee in wat er dient te gebeuren en wie wat moet doen. Ruim van te voren zal ik je gerichte vragen stellen of opdrachten geven, zodat we niet last-minute nog van alles moeten doen. Mijn taak is om je te ontzorgen dus dat staat voor mij voor op!

 4. Terugblikken

  Het evenement is ten einde... het is een intense periode geweest waar we met veel plezier en toewijding naar het evenement hebben toegeleefd. Na afloop van het evenement zullen we wellicht allebei even wat ontwenningsverschijnselen vertonen.

  Graag blik ik samen terug op deze periode en hoe deze ervaren is.

Meer informatie?

Neem contact op!