Debby Elemans Photography

Let's celebrate! Life and love.

Portfolio

M van de Looij Foto & Design

De bruiloft van Mirjam en Willem zal voor mij persoonlijk altijd een speciaal plekje blijven houden. We kenden elkaar nog niet toen ik ze een aantal maanden voor hun huwelijk per toeval tegenkwam en we aan de praat raakten.

De bruiloft van Mirjam en Willem zal voor mij persoonlijk altijd een speciaal plekje blijven houden. We kenden elkaar nog niet toen ik ze een aantal maanden voor hun huwelijk per toeval tegenkwam en we aan de praat raakten. Het klikte meteen. Zelfs zo goed dat ze me vroegen of ik bij hun huwelijk de professionele ceremoniemeester wilde zijn. Natuurlijk wilde ik dat!

Mirjam & Willem

Wilma van Hoesel Fotografie

Een grotere eer dan je eigen broer en schoonzus die je vragen om hun bruiloft mee te regelen, is er voor een weddingplanner niet te behalen! Ik was dan ook enorm vereerd en enthousiast toen mij dit werd gevraagd.


Een grotere eer dan je eigen broer en schoonzus die je vragen om hun bruiloft mee te regelen, is er voor een weddingplanner niet te behalen! Ik was dan ook enorm vereerd en enthousiast toen mij dit werd gevraagd. Natuurlijk wil ik jullie helpen! Het is bijzonder om van begin tot eind samen aan zo'n project te werken en de mooiste dag zo intens te beleven. Wat hebben we genoten met z'n allen!


Susan & Martijn

Op 18 januari 2020 heb ik samen met vrienden, familie, kennissen en mede-ondernemers het begin van The Arts of Weddings and Events gevierd!

Launchparty

Denise van Duren Fotografie

Wow, wow, wow! Mijn eerste Styled Shoot was een enorm succes! Alles viel zo mooi samen, nog mooier zelfs dan ik had kunnen dromen. We hebben bij deze Styled Shoot een Italian Wedding laten zien. Niet alleen op de normale manier...

Corona-proof

Denise van Duren Fotografie

Laat je even meevoeren naar Italië met deze foto's. Het landelijke, de eenvoud, de natuur en dat alles aangevuld met prachtige details. Een Italiaanse bruiloft wilden we neerzetten met deze Styled Shoot, maar dan gewoon in Nederland...


Italian wedding

Studio Lin Maakt

Trouwen in onze hoofdstad, Amsterdam. Met de warmte en de sfeer van de grachten, de oude panden, de kleine straatjes, het drukke verkeer, maar vooral al die mensen die jullie als bruidspaar toejuichen. Het is een hele beleving!

Stads en industrieel

Pleuni van der Pas Photography

Stel je voor: je bruiloft eind september, op een mooie zonnige herfstdag! Een natuurrijke rustige omgeving, met tal van mogelijkheden om jullie dag in te delen. De mooie herfstkleuren hebben we in de styling terug laten komen...

Bohemian bruiloft

Inge Pieck Fotografie

Herfst in volle glorie. Inclusief regen, wind en onvoorspelbare weersberichten. Dat vraagt om een stoere, ruige bruiloft met een bruidspaar dat door weer en wind gaat voor elkaar!

Fall in love with the country and with fall met de beelden van deze Styled Shoot!Trouwen in de winter in een sprookjesachtige setting. Hoe tof is dat?! Laat je inspireren door deze shoot!

Country wedding

Demi’s Design

Trouwen in een kas

Trouwen in de herfst is echt het overwegen waard! Kijk maar eens hoe mooi de herfst kan zijn met al deze prachtige kleuren! Ik ben fan, jij ook?

Pixels + Stories

Trouwen in de winter in een sprookjesachtige setting. Hoe tof is dat?! Laat je inspireren door deze shoot!

Winterbruiloft

Puur Vastgelegd

Are you ready to elope? Samen de bossen in, het avontuur tegemoet. Laat je inspireren door deze intieme bruiloft!

Intiem en avontuurlijk

Jorge Jager Photography

"Tijdloos, elegant, klassiek maar ook modern. Deze bruiloft straalt klasse uit en is chique op z’n Frans met hoofdletter C!" Dit is hoe inspiratieplatform Girls of Honour deze bruiloft omschrijft. Dan weet je dat je goed zit! Kijk mee, laat je inspireren en geniet!

Elegant en tijdloos

Impression Paulina Sliwka

Alexandrine en Twan zijn getrouwd! Ze hebben elkaar het ja-woord gegeven in tijden van Corona en ik mocht hun ceremoniemeester zijn. Het was een dag om nooit te vergeten met onwijs veel liefde. Van harte gefeliciteerd lief bruidspaar!

Alexandrine & Twan

Elisa Hartog Fotografie

Roxana en Alexandra zijn getrouwd! Van uitstel komt zeker geen afstel. Deze dames hebben heel wat tegenslagen moeten verduren gedurende de bruiloftsvoorbereidingen, maar de dag zelf was prachtig! Het was een dag om nooit te vergeten met...

Roxana en Alexandra zijn getrouwd! Van uitstel komt zeker geen afstel. Deze dames hebben heel wat tegenslagen moeten verduren gedurende de bruiloftsvoorbereidingen, maar de dag zelf was prachtig! Het was een dag om nooit te vergeten met onwijs veel liefde. Van harte gefeliciteerd lief bruidspaar en dank dat ik jullie ceremoniemeester mocht zijn!

Roxana & Alexandra

Photos4ever

Carijn en Roy zijn getrouwd! Zij hebben elkaar het ja-woord gegeven op een wel heel speciale dag, namelijk de datum dat ook hun beider ouders zijn getrouwd. Uiteraard wel wat jaartjes eerder ;). Ondanks de roerige corona-tijden hebben zij hun...

Carijn en Roy zijn getrouwd! Zij hebben elkaar het ja-woord gegeven op een wel heel speciale dag, namelijk de datum dat ook hun beider ouders zijn getrouwd. Uiteraard wel wat jaartjes eerder ;). Ondanks de roerige corona-tijden hebben zij hun bruiloftsdag geheel naar eigen smaak vorm kunnen geven. En smaak hebben ze zeker! Kijk maar eens naar deze mooie foto's!

Carijn & Roy

Danna van Daal

Wat een prachtige dag hebben Annelie en Alex samen met hun vrienden en familie mogen beleven afgelopen zomer! Ook deze bruiloft was er eentje waar al lange tijd naar uit werd gekeken en gelukkig was het het wachten dubbel en dwars waard. De...

Wat een prachtige dag hebben Annelie en Alex samen met hun vrienden en familie mogen beleven afgelopen zomer! Ook deze bruiloft was er eentje waar al lange tijd naar uit werd gekeken en gelukkig was het het wachten dubbel en dwars waard. De zon straalde net zo hard als het bruidspaar, wat je ook terug ziet op de foto's. Lieve Annelie en Alex, dank dat ik er als ceremoniemeester voor jullie mocht zijn!

Annelie & Alex

We Capture

Een ware sprookjesbruiloft, zo kan ik de grote dag van Mariska en Luke het beste omschrijven! Met (zelfgemaakte) details waar het bruidspaar helemaal in te herkennen is. Van het ringendoosje, tot de papieren bloemen in de bloemstukken en bedankjes en van de dromerige... 

Een ware sprookjesbruiloft, zo kan ik de grote dag van Mariska en Luke het beste omschrijven! Met (zelfgemaakte) details waar het bruidspaar helemaal in te herkennen is. Van het ringendoosje, tot de papieren bloemen in de bloemstukken en bedankjes en van de dromerige ceremoniesetting in het bos tot de elfenschommel; alles kwam tot zijn recht op hun prachtige bruiloft! En nu: happily ever after :).

Mariska & Luke

Even wegdromen of inspiratie opdoen met beelden van eerdere bruiloften en evenementen, die ik heb georganiseerd? Het kan hier! Geniet!

Portfolio

Herfst in volle glorie. Inclusief regen, wind en onvoorspelbare weersberichten. Dat vraagt om een stoere, ruige bruiloft met een bruidspaar dat door weer en wind gaat voor elkaar!

Studio Kijk

Wat krijg je als een Belgische boy en een Mexicaanse chica elkaar ontmoeten in Zweden? Een enorm kleurrijke bruiloft met gasten from all over the world! Alejandra en Rowan wilden een bruiloft waar hun beider afkomst en hun liefde voor Nederland, waar zij nu een aantal jaren wonen, in terugkwam. Met alle details én de tequila die rijkelijk vloeide is dat meer dan gelukt! Er werd gelachen, gehuild, geproost, nog meer geproost en mega veel gedanst. Those days are the best. Lieve Alejandra en Rowan, alle goeds voor jullie!

Alejandra & Rowan

Wat krijg je als een Belgische boy en een Mexicaanse chica elkaar ontmoeten in Zweden? Een enorm kleurrijke bruiloft met gasten from all over the world! Alejandra en Rowan wilden een bruiloft waar hun beider afkomst en hun liefde voor Nederland...

Myrriebyrd Photography

Weer zo'n lovestory waar je u tegen zegt. De Brabantse Arnoud gaat op vakantie en komt daar in Italië de prachtige Patricia tegen. En nee, zij is geen Italiaanse maar is daar ook op vakantie, vanuit Uruguay! De vakantie gaat voorbij, maar de liefde blijft en is zelfs... 

Weer zo'n lovestory waar je u tegen zegt. De Brabantse Arnoud gaat op vakantie en komt daar in Italië de prachtige Patricia tegen. En nee, zij is geen Italiaanse maar is daar ook op vakantie, vanuit Uruguay! De vakantie gaat voorbij, maar de liefde blijft en is zelfs zo sterk dat Patricia de stap waagt om in Nederland en bij haar geliefde Arnoud te gaan wonen. En dat resulteert in deze prachtige bruiloft...

Patricia & Arnoud

Kimberly Duchateau Photography

Een bruiloft plannen in slechts vier maanden tijd? Yes, we can! Met de lieve Melissa en Wesley durfde ik deze uitdaging wel aan te gaan. Ook omdat zij graag wilden trouwen op de leukste dag van het jaar, mijn verjaardag. Dubbel feest, dacht ik, en dat was het zeker! Een bruiloft en verjaardag om nooit te vergeten, met de mooiste details, gezellige mensen, een enorme champagnetoren en live optredens van Nederlands beste zangers. Zie hier hoe dat er uit kan zien :).

Melissa & Wesley

Een bruiloft plannen in slechts vier maanden tijd? Yes, we can! Met de lieve Melissa en Wesley durfde ik deze uitdaging wel aan te gaan. Ook omdat zij graag wilden trouwen op de leukste dag van het jaar, mijn verjaardag. Dubbel feest, dacht ik, en dat was het zeker! Een bruiloft...

Katja Rupp Photography

Deze bruiloft, oh zucht, wat was het GAAF! De voorbereidingen met dit lieve en leuke bruidspaar waren een feestje, maar ook de bruiloft zelf! Met een enorme achtertuin bij hun nieuwe huis hoefden ze niet lang na te denken waar de bruiloft zou plaatsvinden. Bloed, zweet en tranen heeft het ze gekost om de tuin bruiloft-klaar te maken, maar dat was dan ook alles waard. Een echte festivalbruiloft, inclusief toegangsbandjes, foodtrucks, DJ area, dixies en chillplekjes. Echt, dit is toch te gek? Lieve Eveliene en Ger, cheers to een prachtige toekomst voor jullie!

Deze bruiloft, oh zucht, wat was het GAAF! De voorbereidingen met dit lieve en leuke bruidspaar waren een feestje, maar ook de bruiloft zelf! Met een enorme achtertuin bij hun nieuwe huis hoefden ze niet lang na te denken waar de bruiloft zou plaatsvinden. 

Eveliene & Ger

Debby Elemans Photography

De Amerikaanse Lauren en Jake én hun fantastiche bulldog Ella hebben voor altijd een plekje in mijn hart. Vanaf onze eerste kennismaking klikte het en was het heel fijn om met en voor hen te mogen werken. De mooiste plekken van Amsterdam hebben we op hun trouwdag gezien. Van de getting ready in het Marriott hotel, naar de first look in het Vondelpark. En als je trouwt in Amsterdam dan hoort daar natuurlijk ook een boottocht bij met aansluitend een geweldig feest.

De Amerikaanse Lauren en Jake én hun fantastiche bulldog Ella hebben voor altijd een plekje in mijn hart. Vanaf onze eerste kennismaking klikte het en was het heel fijn om met en voor hen te mogen werken. De mooiste plekken van Amsterdam hebben we...

Lauren & Jake

Cata Photography

Dat liefde geen grenzen kent, weten we allemaal. De Nederlandse Maurice en Peruaanse Melissa laten dit maar al te duidelijk zien. Dit lieve stel is elkaar tijdens een reis van Maurice door het mooie Zuid-Amerika tegengekomen en inmiddels is Melissa helemaal...

Dat liefde geen grenzen kent, weten we allemaal. De Nederlandse Maurice en Peruaanse Melissa laten dit maar al te duidelijk zien. Dit lieve stel is elkaar tijdens een reis van Maurice door het mooie Zuid-Amerika tegengekomen en inmiddels is Melissa helemaal aan het Nederlandse leven gewend. De bruiloft was een fantastisch mooie samenkomst van gasten uit Peru en Nederland, van verschillende culturen en mooie tradities. Echt een prachtige dag om op terug te kijken! Muchas gracias, lieve Melissa en Maurice, dat ik er bij mocht zijn!

Melissa & Maurice

Jel Fotografie

Trouwen op een echt festival? Waarom niet? Met als thema 'Liefde is ...' gaf Paperclip Festival daarvoor één bruidspaar de unieke kans om te trouwen op het festival. Op een bijzondere stage op het water werd de trouwceremonie gehouden, geleid door Trouwambtenaar Stefi. Vrienden en familie van het bruidspaar waren hierbij aanwezig en met hen hebben we na de ceremonie geproost en genoten van een lunch. En toen barstte het festival los...

Trouwen op een echt festival? Waarom niet? Met als thema 'Liefde is ...' gaf Paperclip Festival daarvoor één bruidspaar de unieke kans om te trouwen op het festival. Op een bijzondere stage op het water werd de trouwceremonie gehouden, geleid door Trouwambtenaar Stefi...

Janneke & Danny

Jamie de Leeuw Photography

Vrijdag 2 september 2022, de trouwdag van dit prachtige koppel: Sanne en Brian! Hun bruiloft komt superlatieven te kort, maar ik doe een poging: het was gewaagd, avontuurlijk, out of the box, uniek en letterlijk alles kwam fantastisch tot z'n recht! 

Vrijdag 2 september 2022, de trouwdag van dit prachtige koppel: Sanne en Brian! Hun bruiloft komt superlatieven te kort, maar ik doe een poging: het was gewaagd, avontuurlijk, out of the box, uniek en letterlijk alles kwam fantastisch tot z'n recht! Van de intieme ceremonie op een daarvoor uitermate geschikt stukje bos, tot de beste openingsdans ever in de grote festivaltent, deze 'Wedding in the woods' is er echt eentje met een gouden rand. Lieve Sanne en Brian, het was een feest om met jullie te mogen werken en samen naar deze dag toe te leven en deze natuurlijk te beleven!

Sanne & Brian

Sanne van Pinxten Fotografie

Een bruiloft in mijn hometown Deurne, dan is een feest gegarandeerd! Ik mocht de lieve Aniek en Wilhell helpen bij de voorbereidingen naar de dag toe en op de dag zelf was ik er natuurlijk bij om alles in goede banen te leiden. Daarbij had ik hulp van de drie lieve kinders, die hun taken als bruidsmeisje en bruidsjonkers met eer volbrachten. Paraplu's konden worden opgeborgen, want het was een prachtig zonnige dag! Geniet mee van deze mooie bruiloft met de foto's :).

Een bruiloft in mijn hometown Deurne, dan is een feest gegarandeerd! Ik mocht de lieve Aniek en Wilhell helpen bij de voorbereidingen naar de dag toe en op de dag zelf was ik er natuurlijk bij om alles in goede banen te leiden. Daarbij had ik hulp van de drie lieve kinders...

Aniek & Wilhell

"We hired Kim to be our master of ceremony. She has been very professional, reactive and creative to help us make our wedding day very special.
She's been a great help in the whole preparation process but also during the day itself so that we could have everything properly arranged beforehand but also enjoy our w-day to the fullest without worrying about anything."

- Alexandrine & Twan


Impression Paulina Sliwka

Ben je geïnspireerd? Vind je mijn werk interessant en wil je graag meer weten? Heb je een vraag? Het kan allemaal!

Klik op de bovenste knop voor meer informatie over mij en op de onderste voor de contact pagina.

Graag meer weten?

Denise van Duren Fotografie