Puur Vastgelegd

Hi, ik ben Kim!

Over mij

Organisatietalent
Check, check, check. Ik ben dol op to-do lijstjes en vink graag boxjes af. Het geeft mij echt een heerlijk en voldaan gevoel wanneer er weer een actie voltooid is. Vroeger was ik ook altijd degene die de cadeautjes en feestjes regelde, het zit denk ik in mijn bloed, zoals ze dat dan zeggen. Ik weet als geen ander duidelijke en realistische planningen te maken en neem je daar met alle liefde in mee.  

3

Professioneel
Communicatie is key, zeg ik altijd. En laat ik daar nou net heel goed in zijn. Een bruiloft regelen is veel werk en er zijn vaak veel partijen bij betrokken. Ik zorg er als een spin in het web voor dat iedereen op één lijn zit en dat je niet voor verrassingen komt te staan. Hier komt mijn juridische achtergrond en mijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven goed van pas!

2

Ik leef voor bruiloften en dat zul je vanaf onze eerste kennismaking voelen. Als een echte ‘sucker for love’ kan ik niet wachten om jullie liefdesverhaal te horen en samen met jullie naar de bruiloft toe te werken. Ik vind het ook fantastisch om gedurende dit traject op de hoogte te worden gehouden van alle stappen. Heb je dé jurk gevonden? Vaak krijg ik als één van de weinige foto’s doorgestuurd en geniet ik net zo hard mee. Eigenlijk krijg je er een extra vriendin bij met wie je alles kunt delen over de bruiloft!

1

Waarom kies je nou voor mij?

Lekker doen, aan de slag, niet lullen, maar poetsen. Ik werk graag en ik werk hard, want ik wil voor mezelf maar vooral voor mijn klanten het allerbeste resultaat neerzetten. Daarbij ben ik een pietje precies, altijd op tijd, en met een scherp oog voor detail. Door mijn jarenlange werkervaring bij grote bedrijven weet ik goed met mensen om te gaan en kan ik me goed inleven en inschatten wat zij graag willen. Een echte Brabanste ben ik; opgegroeid in Deurne en nu alweer jaren met heel veel plezier woonachtig in Eindhoven. Tussendoor heb ik in Utrecht gewoond, waar ik de studie rechten heb gevolgd. Daarna heb ik met veel plezier en succes in het bedrijfsleven gewerkt, tot ik in 2019 aan deze droom begon.

Ik doe mijn werk graag en dat zie je ook terug: altijd een grote glimlach en tijd voor gezelligheid. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.


Hard werken, met een zachte 'g'

Levensgenieter, bourgondiër, liefhebber van etentjes en een goed glas wijn. Of liever: een fles bubbels, om de gezellige momenten te delen met mijn favoriete personen. Je kunt me vinden in de stad, Eindhoven in mijn geval, waar ik graag door de winkelstraten loop en de terrasjes afstruin. Maar ik houd er ook van de natuur in te gaan. Hardlopend of wandelend door parken of fietsend over de heide en langs de dorpen.

Vriendinnen omschrijven mij als sociaal, spontaan, nieuwsgierig, enthousiast, oprecht, gedreven en een mens met een goede dosis humor. Dat laatste vind ik ook in mijn contact met mijn bruidsparen erg belangrijk. De voorbereidingen mogen ook leuk zijn, toch?

Wie is Kim?

Quay Photography

Als weddingplanner zorg ik voor een onvergetelijke bruiloft. Dat doe ik natuurlijk niet alleen, dat doen we samen. Daarom dat The Arts of Weddings and Events ook wel The Arts of WE wordt genoemd, maar jij mag me ook gewoon simpelweg bij mijn naam noemen: Kim Arts ;). Graag stel ik me op deze pagina aan je voor. Ik houd van lekker eten en drinken, reizen en het vieren van de mooie momenten in het leven. 

Leuk dat je er bent!

Enthousiast en betrokken

Jorge Jager Photography

Heb je vragen of wil je samenwerken? Klik op de knop hieronder!

Arianna Fotografie

1. Groot liefhebber van romantische komedies en de Netflix kerstfilms

2. Zingen is mijn uitlaatklep én bron van energie

3. Reizen behoort tot mijn favoriete bezigheden

4. Ik heb alle werelddelen tijdens deze reizen al eens bezocht

5. Van voetbal, tot zwemmen, tot fitness... ik heb zo'n beetje alle sporten wel beoefend

6. Sinds 2021 heb ik tennis ontdekt en ben ik niet van de baan te slaan

Weetjes over mij!

Denise van Duren

Corona-proof trouwen? De shoot in Deurne, een bonusbruiloft voor Nadia en Frodo, ging niet onopgemerkt voorbij. Het Eindhovens Dagblad kwam langs op locatie om met eigen ogen te zien én filmen hoe je ook in tijden van Corona een prachtige bruiloft kunt hebben.

- In het nieuws: Eindhovens Dagblad

Inge Pieck Fotografie

Wat een eer! Hét platform voor originele trouwinspiratie Girls of Honour heeft onze moderne country bruiloft, de Fall in love with the country shoot, gepubliceerd! Bekijk hier het artikel.

- Publicatie: Girls of Honour

Puur Vastgelegd

Weer een bruiloft ter inspiratie! Een intieme bruiloft in het bos, lekker avontuurlijk en helemaal back to basics.
Deze is gepubliceerd bij het platform Girls of Honour. Lees en geniet!

- Publicatie: Girls of Honour

Jorge Jager Photography

Het inspirerende platform Girls of Honour heeft deze elegante en moderne bruiloft gepubliceerd. Om in hun woorden te spreken: "Deze bruiloft straalt klasse uit en is chique op z'n Frans met hoofdletter C!" Bedankt voor deze eervolle vermelding!

- Publicatie: Girls of Honour

Publicaties

Denise van Duren

"Als bruidsfotograaf heb ik al een aantal keer met Kim mogen samenwerken. Ze is enorm enthousiast, creatief, kan snel schakelen en blijft rustig in tijden van stress. Ze regelt alles op je bruiloft van begin tot eind, en dat alles met een dikke lach op haar gezicht. Zoek je een goede weddingplanner die het organiseren van een bruiloft zoveel makkelijker maakt voor je? Dan moet je bij Kim zijn!"

3. Wij wonen of trouwen niet in de buurt, is dat een probleem?

2. Is een vrijblijvende kennismaking mogelijk?

1. Hoe ver van te voren nemen wij contact met jou op?

Frequently asked questions

1. Hoe ver van te voren nemen wij contact met jou op?

De meeste bruidsparen to be nemen circa een jaar voor de beoogde bruiloft contact met me op. Soms staat de datum van de bruiloft nog niet vast, omdat ze graag eerst een toplocatie willen vinden en zich daarin flexibel willen opstellen qua datum. Dus ook als je nog niet weet wanneer jullie precies gaan trouwen of waar kun je contact met mij opnemen. Ik kan daar juist goed bij helpen als weddingplanner! Komt jullie datum al dichterbij en merk je dat je enorm de behoefte hebt aan een weddingplanner of ceremoniemeester om je die laatste maanden of weken te helpen? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb hele bruiloften gepland in circa drie maanden tijd dus geloof me, er kan altijd meer dan je denkt. Maar terugkomend op de vraag; zoals bij alles geldt: the sooner, the better. Wil je met mij als weddingplanner of ceremoniemeester bij je bruiloft? Neem dan gewoon zo snel als mogelijk contact met me op. Het zou zonde zijn als ik op jullie dag niet meer beschikbaar ben!

Jorge Jager Photography 

2. Is een vrijblijvende kennismaking mogelijk?

Al mijn diensten beginnen met een vrijblijvende kennismaking. De kennismaking is immers de basis van onze samenwerking en deze kan alleen maar slagen als er een wederzijdse klik is. Deze gesprekken kunnen we via de digitale weg voeren of jullie kiezen er voor om met mij in het gezellige Eindhovense centrum af te spreken. Daar kunnen we dan face to face en onder het genot van een cappuccino elkaar leren kennen en spreken over mijn diensten. In het uitzonderlijke geval dat er geen klik is (geloof me, als mensen-mens maak ik dat eigenlijk bijna nooit mee) en jullie er voor kiezen om niet met mij in zee te gaan, reken ik daar natuurlijk niets voor. 

Jorge Jager Photography 

3. Wij wonen of trouwen niet in de buurt, is dat een probleem?

Geen enkel probleem! Een leuk aspect van mijn werk als weddingplanner is dat ik op de mooiste en verste uithoeken van Nederland kom. En ook het buitenland schuw ik niet. Mijn bruidsparen komen van heinde en verre om met mij samen te werken. In dat geval zullen we veelal contact hebben via e-mail, whatsapp en telefoon, maar in de digitale wereld van vandaag voelt dat bijna net zo dichtbij als bij je aan de keukentafel. 

Inge Pieck Fotografie