Puur Vastgelegd

Planning the perfect day, for you.

Planning the perfect day, for you.

Diensten

Diensten

Naast bruiloften verzorg ik ook andere particuliere evenementen. Zo kun je bij mij terecht voor de organisatie van je verjaardagsfeest, babyshower, baby reveal party, jubilea-vieringen en housewarming. Eigenlijk kun je bij mij terecht voor alle feestelijke aangelegenheden waarvoor iets geregeld moet worden. Mijn slogan is niet voor niets: Let's celebrate! Life and love.

Een bedrijfsevenement? Ook daar kun je mij voor inschakelen! Neem gerust contact met me op om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

Iets anders te vieren?

Inge Pieck Fotografie

Inge Pieck Fotografie

Bij speciale gelegenheden hoort een fles champagne! En wat is er meer speciaal dan dat je gaat trouwen?! Gun jezelf de luxe van een weddingplanner. Ik zorg er voor dat niet alleen de bruiloft zelf een dag wordt om nooit te vergeten, maar maak ook van de voorbereidingen er naar toe een feestje.

Kies voor champagne als je je in deze omschrijving herkent: 
  • Je hebt behoefte aan een expert, iemand die je aan de hand neemt en met jullie samen de bruiloft gaat plannen;
  • Je bent super blij om verloofd te zijn, maar komt er gewoonweg niet aan toe om naast je drukke baan en/of gezinsleven ook nog met het plannen van een bruiloft bezig te zijn;
  • Je merkt dat jij en je verloofde beiden niet zo van de checklists zijn en je krijgt het Spaans benauwd als je bijna iedere avond en in het weekend weer met bruiloftsdingen aan de slag moet;
  • Je kiest voor kwaliteit en wilt leveranciers, die echt bij jullie passen;
  • Je wil niet alleen genieten van de bruiloftsdag zelf, maar juist ook van de verlovingstijd en het toewerken naar die mooie dag!
Pakket Champagne

Evianne Wiegers Photography

Tussen de cava en de champagne vind je de prosecco. Dit pakket beschouw ik dan ook als een mix tussen deze drankjes in. Voorheen noemde ik het ook wel 'weddingplanning light', maar je kunt het ook zien als 'ceremoniemeester plus'. 

Pakket prosecco is perfect voor jou als jij dit bent:
  • Je hebt zin om aan de slag te gaan met het plannen van de bruiloft, maar weet eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen;
  • Je bent bang om iets te vergeten en kunt wel wat tips en trucs gebruiken om goed van start te gaan;
  • Met een duwtje in de rug ben jij geholpen en kun je zelf verder met het plannen van de bruiloft en het zoeken van leveranciers;
  • Je gunt jezelf en je aanstaande een zorgeloze bruiloftsdag toe en datzelfde wens je ook voor je vrienden en familie. 

Pakket Prosecco

Studio Lin Maakt

Pakket cava is wat ik ook wel ceremoniemeesterschap noem. Vind je het, net als ik, ontzettend leuk om zelf je bruiloft te plannen? Dat snap ik helemaal! Geniet van alle voorbereidingen en maak er op die manier echt jullie dag van. Wil je op de grote dag zelf wel volledig ontzorgd worden en er van op aan kunnen dat alles goed geregeld is? En wens je dit ook voor jullie vrienden en familie? Dan kan ik daarbij helpen, namelijk als professioneel ceremoniemeester.

Dit pakket is perfect voor jou als je aan dit profiel voldoet:
- Je bent een natuurlijk organisatietalent;
- Je weet al precies hoe jullie bruiloft er uit moet zien;
- Je weet ook welke leveranciers je er bij wilt hebben;
- Instagram en Pinterest schrikken jou niet af maar inspireren je juist!
- Jouw moodboards lagen zo ongeveer al klaar en je bent blij dat je ze nu eindelijk kunt gaan gebruiken ;)
- Je hebt zin om aan de slag te gaan met het plannen van jullie bruiloft;
- Op de bruiloft zelf wil je juist niet bezig zijn met plannen, maar wil je alleen maar genieten en dit wens je ook al je gasten toe! 

Pakket Cava

Welkom in de wondere wereld van weddings! Een prachtige wereld, waarvan je het bestaan misschien nog niet kende. Een wereld, die wellicht een beetje overweldigend kan zijn. Vooral als je na de bekendmaking van je verloving van al die lieve mensen om je heen vragen en tips op je afgevuurd krijgt... "Wanneer gaan jullie trouwen?" "Heb je er al aan gedacht om ... ?" "Oh jullie moeten zeker ... !" Help! En dan word je ook nog eens bedolven onder alle inspiratie en ideeën via social media als Instagram en Pinterest...

Zoals gezegd, het kan soms overweldigend zijn en je kunt misschien het gevoel hebben dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Geen nood! Ik ben er voor je in maar liefst drie verschillende smaakjes. Kies jij voor cava, prosecco of champagne?


Van harte gefeliciteerd met je verloving!

Sean C Photography

- Mirjam & Willem


"Kim heeft ons zoveel rust gegeven op de grote dag zelf! We konden volledig op haar vertrouwen en hebben echt van ieder moment kunnen genieten. Ook onze eigen ceremoniemeesters hebben de dag op een fijne manier kunnen beleven, omdat ze niet de hele tijd met het draaiboek bezig hoefden te zijn. Het was daarmee voor hen echt een eretaak en geen belasting."

Terugblikken

All good things come to an end. Ook de mooie bruiloft of het evenement. Het is een fantastische dag geweest waar we met veel plezier en toewijding naar hebben toegeleefd. Na afloop van de bruiloft of het evenement zullen we wellicht allebei even wat ontwenningsverschijnselen vertonen... Graag blik ik samen terug op deze periode én de dag en hoe deze ervaren is.

4

Akkoord? Let's do this!

Akkoord met het voorstel? Dan kunnen we van start! Ik neem daarin de lead en neem je met een duidelijke planning mee in wat er dient te gebeuren en wie wat moet doen. Ruim van te voren zal ik je gerichte vragen stellen of opdrachten geven, zodat we niet last-minute nog van alles moeten doen. Mijn taak is om je te ontzorgen dus dat staat voor mij voor op!

3

3

Opdracht voorstel

Aan de hand van de doorgenomen wensen en verwachtingen, stel ik een voorstel op. Daarin vat ik kort samen wat de opdracht gaat zijn en wat ik verwacht dat ik daarvoor moet doen. Ik kan op basis daarvan een goede inschatting maken van het aantal uren dat ik aan deze opdracht zal besteden én wat dit dan gaat kosten. Zo is het voor iedereen duidelijk welke werkzaamheden er zijn afgesproken.

2

2

Wensen doornemen

Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen, daarom nemen we die eerst samen door. Het geeft mij een goed beeld van hetgeen jij voor ogen hebt.

Ook als je een en ander nog niet helder voor ogen hebt, kan ik je helpen. Door verschillende stijlen aan je te laten zien, kunnen we samen filteren wat je wel en wat je niet aan staat. Je zult zien, dat dit erg verhelderend kan werken!

1

1

Om je een beter beeld te geven van hoe ik nou precies te werk ga, laat ik dit hieronder in een stappenplan zien.


Werkwijze

Wil je zien wat ik eerder georganiseerd heb? Kijk dan eens bij mijn portfolio. Graag meer weten?

Wil je graag meer weten over mij?
Klik dan op de knop hieronder. 


Lin Maakt