Save the date!

Met een eigen gekozen stijl of thema voor jullie bruiloft kunnen jullie mooie onderscheidende kaarten versturen. Kies bijvoorbeeld voor een bepaalde kleur, die je terug laat komen in de uitnodigingen, enveloppen, menukaarten en styling. Je kunt dit zelfs als dresscode meegeven voor de gasten, zodat het een leuk geheel wordt.

Wat ook kan, is dat jullie door de fotograaf van jullie bruiloft, alvast foto's laten maken tijdens een zogenaamde loveshoot. Deze kun je dan gebruiken voor de Save the date en/of de uitnodiging en op die manier leren jullie de fotograaf al een beetje kennen.

Met de Save the date kun je de toon zetten voor de rest van de styling en alles wat er komt kijken bij jullie bruiloft.

Wil je hier meer over weten of heb je behoefte aan tips? Neem gerust           met mij op!


Laat jullie stijl of thema voor de bruiloft terugkomen in de kaart!

Vaak zijn de eerste vragen die je krijgt: "hebben jullie al een datum voor de trouwdag?" of "hebben jullie al enig idee waar jullie gaan trouwen?". Daarnaast zul je wellicht ook overspoeld worden met goedbedoelde adviezen en tips. Van de prachtigste locaties, tot aan de liefste fotografen en de mooiste bruidsjurken. Er gaat een wereld voor je open, waarin echt alles mogelijk is.

Wat zet je op de Save the date kaart?
Als jullie een aantal knopen hebben doorgehakt voor jullie mooiste dag, bijvoorbeeld wanneer en waar jullie gaan trouwen, kun je jullie gasten daarvan op de hoogte stellen middels een Save the date kaart. Want je wilt natuurlijk dat jullie lievelingsmensen met jullie de liefde kunnen vieren, dus moeten zij tijdig hun agenda blokken ;).

Welke knopen er precies moeten zijn doorgehakt, ligt aan jullie wensen. Wil je zeker weten dat een bepaalde fotograaf jullie huwelijk gaat vastleggen? Of zijn jullie bereid jullie trouwdatum te verzetten voor een bepaalde locatie? Dan wacht je daar nog even op.

Wat in ieder geval op de Save the date hoort te staan, je raadt het misschien al, is de trouwdatum en jullie namen. Ook jullie huisadres is goed om te vermelden, zodat genodigden een lief kaartje terug kunnen sturen.

De trouwlocatie wordt vaak nog even geheim gehouden, tenzij jullie in het buitenland gaan trouwen. Dan is het voor gasten handig om te weten waar ze naartoe moeten reizen. Bovendien is het dan goed om ruim vantevoren de Save the date te sturen. Een jaar of zelfs langer is niet overbodig. Doorgaans geldt voor het versturen van een Save the date dat zes maanden voor het huwelijk tijdig is.De verloving is bekend gemaakt. Misschien heb je wel een mooie ring gekregen en kun je die vol trots aan je vrienden en familie laten zien. Want jullie gaan trouwen en dat mag iedereen weten!

Studio Lin Maakt