Een grotere eer dan je eigen broer en schoonzus die je vragen om hun bruiloft mee te regelen, is er voor een weddingplanner niet te behalen! Ik was dan ook enorm vereerd en enthousiast toen mij dit werd gevraagd. Natuurlijk wil ik jullie helpen! Het is bijzonder om van begin tot eind samen aan zo'n project te werken en de mooiste dag zo intens te beleven. Wat hebben we genoten met z'n allen!

Naast het huwelijk mocht ik ook het vrijgezellenfeest van Susan organiseren, samen met een vriendin van haar. De voorbereidingen alleen al brachten ons de grootste lol ;). Gelukkig hebben de betrokkenen de foto's nog om ook op deze mooie dag terug te kunnen kijken.
Wilma van Hoesel Fotografie

Bruiloft Susan & Martijn

- Susan & Martijn

Wij hebben toch wel het geluk aan onze zijde gehad met Kim in de familie. Zij is zó goed in dingen plannen en regelen. Ze heeft van begin tot eind met ons meegedacht en kwam zelf ook met ideeën en zaken waar wij nog niet aan gedacht hadden. Op de dag zelf hebben we alles aan Kim kunnen overlaten, heerlijk was dat! De planning die Kim had gemaakt is erg goed verlopen en we hebben ons nergens druk over hoeven te maken.