Vrijdag 2 september 2022, de trouwdag van dit prachtige koppel: Sanne en Brian! Hun bruiloft komt superlatieven te kort, maar ik doe een poging: het was gewaagd, avontuurlijk, out of the box, uniek en letterlijk alles kwam fantastisch tot z'n recht! Van de intieme ceremonie op een daarvoor uitermate geschikt stukje bos, tot de beste openingsdans ever in de grote festivaltent, deze 'Wedding in the woods' is er echt eentje met een gouden rand. Lieve Sanne en Brian, het was een feest om met jullie te mogen werken en samen naar deze dag toe te leven en deze natuurlijk te beleven!


Jamie de Leeuw Photography

Bruiloft Sanne & Brian

- Sanne & Brian

Kim heeft ons goed op weg geholpen met de voorbereiding van onze bruiloft. En losgelaten toen we zelf goed op stoom waren! We hebben zelf de verdere voorbereiding gedaan en konden altijd op een snel antwoord rekenen wanneer we vragen hadden of even wilden sparren.
Op de dag zelf konden we niet blijer zijn met Kim en Yinne. Alles verliep in onze ogen als een geoliede machine! We hadden een festival bruiloft in het bos dus daar zaten wat risico's aan maar echt alles ging goed! Of we kregen er in ieder geval niks van mee :) Van onze vrienden en familie kwamen alleen maar fantastische reacties. Mede door Kim hebben wij onze dag beleefd zoals we dat graag voor ogen hadden! THANKS!