De bruiloft van Mirjam en Willem zal voor mij persoonlijk altijd een speciaal plekje blijven houden. We kenden elkaar nog niet toen ik ze een aantal maanden voor hun huwelijk per toeval tegenkwam en we aan de praat raakten. Het klikte meteen. Zelfs zo goed dat ze me vroegen of ik bij hun huwelijk de professionele ceremoniemeester wilde zijn. Natuurlijk wilde ik dat!

Samen met het bruidspaar en een tweetal ceremoniemeesters (vrienden van het stel) ben ik het draaiboek van A-Z gaan opstellen. Er was door deze toppers al veel geregeld voor de grote dag, maar er moest stiekem ook nog veel gedaan worden. Alle open eindjes werden in een aantal weken gedicht, zodat we op de dag zelf alles heel relaxed hebben kunnen doorlopen. Relaxed voor het bruidspaar en de gasten althans, want voor mij is het toch pieken op zo'n dag! Maar daar heeft niemand iets van gemerkt ;).

Lieve Mirjam en Willem, bedankt voor het vertrouwen dat jullie mij hebben gegeven om jullie mooiste dag op rolletjes te laten verlopen. Veel geluk!
M van de Looij Foto & Design

Bruiloft Mirjam & Willem

- Mirjam & Willem


Kim heeft ons zoveel rust gegeven op de grote dag zelf! We konden volledig op haar vertrouwen en hebben echt van ieder moment kunnen genieten. Ook onze eigen ceremoniemeesters hebben de dag op een fijne manier kunnen beleven, omdat ze niet de hele tijd met het draaiboek bezig hoefden te zijn. Het was daarmee voor hen echt een eretaak en geen belasting.