Wat zet je op een trouwuitnodiging?

De bruiloft staat gepland, de save the date is uitgestuurd, nu de officiële trouwuitnodiging… Maar wat zet je daar nou eigenlijk in?

Als jullie hier zijn, betekent het dat de trouwplannen in volle gang zijn! Nu is het tijd om het feest officieel te maken met de perfecte trouwuitnodiging. Geen stress, ik ben hier om jullie een paar tips te geven voor een uitnodiging waar jullie gasten helemaal van ondersteboven zullen zijn.

Wat in ieder geval op de trouwuitnodiging hoort te staan is de datum, tijd en jullie namen. Maar vergeet ook niet de locatie van de ceremonie en het feest. Wel zo fijn voor je gasten als ze weten waar ze naartoe moeten.

Vergeet je ook niet om je creativiteit te laten zien? Laat je eigen gekozen stijl of thema terugkomen in dit mooie kaartje. Denk aan een bepaalde kleur, leuke illustraties, een passend lettertype, alles mag! Wist je dat je hier dan ook meteen de dresscode aan kunt koppelen? Zo kunnen je gasten alvast nadenken over wat ze aan moeten trekken en zal het één groot, mooi geheel worden op jullie feestelijke dag!

Tot slot is het ook slim om alvast na te denken over je cadeauwensen. Het is zonde als je iets krijgt wat je eigenlijk liever niet wil. Misschien hebben jij en je partner wel een bepaald doel voor ogen? Geef het alvast aan bij je gasten, dat voorkomt een hoop vragen later!

Stuur de uitnodiging zo’n 6-8 weken voor de bruiloft naar je gasten!

En daar heb je het, een prachtige uitnodiging! Stuur je trouwuitnodiging ongeveer 6-8 weken voor de bruiloft naar je gasten. Jullie zelf én je gasten kunnen zich nu nog meer gaan verheugen op de dag. Het feest komt nu steeds dichterbij…

Wil je hier nog meer over weten of heb je behoefte aan tips? Neem gerust contact met mij op!

Studio Lin Maakt