De bruiloft van Roxana en Alexandra

Roxana en Alexandra zijn in juli met elkaar in het huwelijksbootje getreden. Letterlijk ;). Een stormachtige periode met behoorlijk wat tegenslagen voor deze lieve bruiden is daaraan vooraf gegaan, maar op hun bruiloft heb ik deze mooie meiden alleen maar zien stralen!

Er waren eens… twee mooie meiden

Zo begint het liefdesverhaal van Alexandra en Roxana. Deze dames met buitenlandse roots hebben mij begin 2020 al benaderd voor hun bruiloft. Zij zouden namelijk in april 2020 gaan trouwen in Vught en wilden mij erbij hebben als ceremoniemeester om de gehele dag te begeleiden en de gasten te woord te staan. Echter gooide hét virus roet in het eten en werd al snel besloten de bruiloft uit te stellen. Er zouden namelijk ook veel internationale gasten bij aanwezig zijn, wat nu geen mogelijkheid was vanwege de vele reisbeperkingen. De hoop werd gevestigd op 2021!

Een intieme corona-proof bruiloft

Helaas voor dit mooie bruidskoppel was het virus ook dit jaar niet weg te slaan. Een nieuwe trouwdatum was inmiddels wel geprikt en wederom vroegen Alexandra en Roxana of ik op deze nieuwe trouwdatum bij hun bruiloft kon zijn. Dat was ik graag! Middels veel videobellen met gebarentolken erbij (Roxana en Alexandra zijn namelijk beiden doof) hebben we de bruiloftsplannen uitgebreid besproken. Met iedere keer nieuwe maatregelen moesten de plannen regelmatig bijgesteld worden en helaas kwam er ook nieuws dat veel internationale gasten er niet bij zouden zijn. Deze dappere dames hadden inmiddels wel de knoop doorgehakt om nu écht te gaan trouwen en niet nog een keer hun huwelijksdag uit te stellen. We hebben in juli dan ook de meest intieme en mooie bruiloft mogen vieren van dit prachtige paar! Een feest was misschien niet mogelijk, maar dat hebben we heel tof kunnen invullen met een boottocht door Den Bosch na afloop.

Studio Lin Maakt