Corona-proof trouwen? Het kan!

Trouwen in Corona-tijden? Kan dat? Ja, het kan! Samen met andere leveranciers heb ik dit laten zien bij een Styled Shoot. Met deze blog wil ik bruidsparen inspireren die voor de lastige keuze staan om nu te trouwen of wellicht de bruiloft uit te stellen. Ik kan je alvast verklappen… ook op 1,5 meter afstand is er nog genoeg mogelijk!

Trouwen tijdens Corona

Wat begon als de organisatie van een normale Styled Shoot, werd al snel meer dan dat. Want het Corona-virus blijkt niet zonder meer te verdwijnen en dus kwamen er maatregelen. Mondkapjes dragen, anderhalve meter afstand houden van elkaar en samenzijn met niet meer dan dertig personen. Bruiloften werden massaal geannuleerd of verplaatst naar later dit jaar of zelfs volgend jaar. Nu we een aantal maanden verder zijn en we ons als samenleving zo goed als het kan hebben aangepast aan het Corona-virus wordt er gelukkig ook weer getrouwd. Misschien niet zo groots en zo veel als gepland, maar het kan nog steeds!

Hierbij een aantal creatieve idee├źn voor een intieme Corona-proof bruiloft:

– Ceremonie-opstellingen en dinertafels kunnen op huishoudens worden ingedeeld;

– De trouwambtenaar kan met behulp van een stok van 1,5 meter op de akte aanwijzen waar het bruidspaar en de getuigen mogen tekenen;

– Het bruidspaar kan een toost op afstand uitbrengen en ook hierbij mogen huishoudens weer bij elkaar staan;

– De styling kan extra speciaal worden gemaakt met Corona-proof middelen, zoals desinfectiegel, mondkapjes en sprays;

Sta je op het punt te gaan trouwen? Twijfel je over verplaatsen of door laten gaan? Of denk je er aan om de dag misschien op te splitsen? Laat mij je helpen bij het maken van deze moeilijke beslissing, zodat je weer met plezier verder kunt gaan met de voorbereidingen voor jullie grote dag! En onthoud: love isn’t cancelled!
Neem hier contact met me op!

Corona-proof bruiloft in het nieuws!

De organisatie van onze Corona-proof bruiloft is niet in stilte voorbij gegaan. We hebben er zelfs het Eindhovens Dagblad en het Algemeen Dagblad mee gehaald!

Studio Lin Maakt