5 redenen om juist nu te kiezen voor een weddingplanner

Het coronavirus is nu al ruim een half jaar in ons leven en lijkt voorlopig nog niet weg te zijn. Ga je trouwen? Dan geef ik je hier vijf redenen om juist nu in deze coronatijden te kiezen voor een weddingplanner.

1. Een weddingplanner weet wat wel en niet mag

De afgelopen maanden zijn er al ontzettend veel maatregelen door de overheid getroffen om het coronavirus onder controle te houden. Deze hebben ook veel invloed gehad op wat wel en niet mag bij bruiloften. Mocht je ‘vroeger’ nog iedereen uitnodigen, vervolgens ging het naar een maximaal van 100, 50 en nu is het zelfs 30 gasten binnen. We zijn het misschien een beetje gewend inmiddels, maar verwarring over wat wel of niet mag, blijft er iedere keer wanneer een nieuwe maatregel is aangekondigd. De overheid kan helaas ook niet voor iedere branche tot in detail uitwerken wat het effect gaat zijn. Daar gaan wij als weddingplanners dan direct achteraan, want voor ons en de bruidsparen is het gewoon ontzettend belangrijk om te weten waar iedereen aan toe is.

2. Een weddingplanner denkt met het bruidspaar mee

Heb je je bruiloft al eens vanwege corona moeten verzetten? Of ben je nu verloofd en weet je niet zo goed waar nu te beginnen vanwege de onzekerheid door corona? Als weddingplanner denk ik met jullie mee. We hebben hetzelfde doel voor ogen: namelijk van jullie bruiloft de meest speciale dag maken. Een dag zoals jullie die graag voor jullie zien. Als weddingplanner weet ik dat ook en kan ik jullie helpen bij het nemen van wellicht moeilijke beslissingen.

3. Een weddingplanner denkt in oplossingen

De trouwbranche is bij uitstek een branche waar veel creatieve mensen in werkzaam zijn. Juist op momenten dat er beperkingen komen, kunnen wij als creatievelingen laten zien wat er allemaal nog wel kan. Kijk maar eens bij deze corona-proof bruiloft, die ik eind mei heb georganiseerd.

4. Een weddingplanner heeft een groot netwerk

Mogelijk hebben jullie je bruiloft moeten verzetten naar een nieuwe datum volgend jaar. Je probeert dan natuurlijk om de afspraken die je hebt gemaakt met de leveranciers naar die datum te verzetten. Maar helaas kan het gebeuren dat jouw favoriete fotograaf op die dag niet kan. Geen paniek! Dan is het maar goed dat ik een heel groot netwerk heb en jullie kan adviseren met een nieuwe fotograaf, in dezelfde stijl en prijsklasse en met wie jullie een goede klik hebben.

5. Ik ben niet alleen weddingplanner, maar ook jurist

De kans is groot dat je er bij het maken van afspraken met leveranciers niet over nagedacht hebt dat de bruiloft niet door zou gaan. Want corona bestond toen misschien nog niet eens. Het is dan ook niet gek dat je niet hebt stil gestaan bij wat er gebeurt als je je bruiloft moet verzetten. Of wat er gebeurt met je aanbetaling als de leverancier niet kan op jullie nieuwe datum. Met mijn juridische achtergrond kan ik jullie als bruidspaar zeker nu helpen. Niet alleen bij het maken van nieuwe afspraken, maar wellicht ook door in gesprek te gaan met de eerdere leveranciers. Het is voor mij als weddingplanner belangrijk dat jullie optimaal kunnen genieten van jullie bruiloft, maar ik gun jullie zeker ook een zorgeloze verlovingstijd en wil jullie daar graag bij helpen.

Benieuwd hoe ik jullie kan helpen als weddingplanner? Klik dan hier of neem direct contact met me op!

Studio Lin Maakt