Over Kim Arts

Op zoek naar een wedding- of eventplanner, ceremoniemeester of advies bij trouwen? Kim Arts uit Eindhoven regelt het voor je! Laten we kennismaken.

Hi! Welkom op mijn pagina!

Denise van Duren Fotografie

Mijn naam is Kim Arts, het gezicht en de drijvende kracht achter The Arts of Weddings and Events. Ik houd van lekker eten en drinken, reizen en het vieren van de mooie momenten in het leven. Een echte Brabanste ben ik; opgegroeid in Deurne en nu alweer jaren met heel veel plezier woonachtig in Eindhoven. Tussendoor heb ik Utrecht gewoond, waar ik de studie rechten heb gevolgd. Daarna heb ik met veel plezier en succes in het bedrijfsleven gewerkt, tot ik in 2019 aan deze droom begon.

Wie is Kim Arts?

Levensgenieter, bourgondiër, liefhebber van etentjes en een goed glas wijn. Of liever: een fles wijn, om de gezellige momenten te delen met mijn favoriete personen. Je kunt me vinden in de stad, Eindhoven in mijn geval, waar ik graag door de winkelstraten loop en de terrasjes afstruin. Maar ik houd er ook van de natuur in te gaan. Hardlopend of wandelend door parken of fietsend over de heide en langs de dorpen.

Vriendinnen omschrijven mij als sociaal, spontaan, ontzettend nieuwsgierig, enthousiast, oprecht, gedreven en een mens met een goede dosis humor. Ik ben een verzamelaar van geluksmomenten en zie het als mijn missie om de wereld een stukje gelukkiger, liefdevoller en mooier te maken.

Hard werken, met een zachte 'G'

Lekker doen, aan de slag, niet lullen, maar poetsen. Ik werk graag en ik werk hard, want ik wil voor mezelf maar vooral voor mijn klanten het allerbeste resultaat neerzetten. Daarbij ben ik een pietje precies, altijd op tijd, en met een scherp oog voor detail. Door mijn jarenlange werkervaring bij grote bedrijven weet ik goed met mensen om te gaan en kan ik me goed inleven en inschatten wat zij graag willen. Ik doe mijn werk graag en dat zie je ook terug: altijd een grote glimlach en tijd voor gezelligheid. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Kim: Voor een romantische ziel als ik is er niets mooiers denkbaar dan het geluk dat van de gezichten van een pasgetrouwd koppel afspat aan het einde van een voor hun perfecte trouwdag. Daar kan ik voor zorgen, door hen daar naar toe te begeleiden en op de dag zelf volledig te ontzorgen. Niet alleen het bruidspaar kan zich dan volledig overgeven aan het moment, ook de vrienden en familie kunnen optimaal genieten. Willen jullie dit ook? Neem dan contact met mij op! Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten."