Evenementen

Naast bruiloften verzorg ik ook andere particuliere evenementen. Zo kun je bij mij terecht voor de organisatie van je verjaardagsfeest, babyshower, baby reveal party, jubilea-vieringen en housewarming. Eigenlijk kun je bij mij terecht voor alle feestelijke aangelegenheden waarvoor iets geregeld moet worden. Mijn slogan is niet voor niets: Let's celebrate! Life and love.

Een bedrijfsevenement? Ook daar kun je mij voor inschakelen! Zo heb ik ook mijn eigen bedrijfsopening georganiseerd en geregeld. En wat was het leuk, kijk maar eens naar deze beelden :).

Neem gerust contact met me op om te zien wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen.

EvenementenZakelijk of particulier iets te vieren?

Wil je ook ontzorgd worden?Dit is hoe ik werk als eventplanner!

 1. Wensen doornemen

  Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen, daarom nemen we die eerst samen door. Aan de hand van moodboards, zoals Pinterest, krijg ik een goed beeld van hetgeen jij voor ogen hebt.

  Ook als je een en ander nog niet helder voor ogen hebt, kan ik je helpen. Door verschillende stijlen aan je te laten zien, kunnen we samen filteren wat je wel en wat je niet aan staat. Je zult zien, dat dit erg verhelderend kan werken!

 2. Opdrachtvoorstel

  Aan de hand van de doorgenomen wensen en verwachtingen, stel ik een voorstel op. Daarin vat ik kort samen wat de opdracht gaat zijn en wat ik verwacht dat ik daarvoor moet doen. Ik kan op basis daarvan een goede inschatting maken van het aantal uren dat ik aan deze opdracht zal besteden én wat dit dan gaat kosten. Zo is het voor iedereen duidelijk welke werkzaamheden er zijn afgesproken!

 3. Akkoord? Let's do this!

  Akkoord met het voorstel? Dan kunnen we van start! Ik neem daarin de lead en neem je met een duidelijke planning mee in wat er dient te gebeuren en wie wat moet doen. Ruim van te voren zal ik je gerichte vragen stellen of opdrachten geven, zodat we niet last-minute nog van alles moeten doen. Mijn taak is om je te ontzorgen dus dat staat voor mij voor op!

 4. Terugblikken

  Het evenement is ten einde... het is een intense periode geweest waar we met veel plezier en toewijding naar het evenement hebben toegeleefd. Na afloop van het evenement zullen we wellicht allebei even wat ontwenningsverschijnselen vertonen.

  Graag blik ik samen terug op deze periode en hoe deze ervaren is.