Weddingplanner

M. van de Looij Foto & Design

Jullie willen graag zorgeloos van de verlovingstijd én de grote dag kunnen genieten? Dat kan, daarvoor ben ik er als weddingplanner! Want wat doet een weddingplanner precies? Ik ga met jullie om tafel zitten om jullie dromen zo helder als mogelijk op papier te zetten, zodat ik vervolgens de zorgen van jullie kan overnemen. Ik neem jullie mee in het hele traject, zorg op tijd voor afstemming met jullie en bewaak daarbij ook het budget.

Bruiloft regelen, waar beginnen?

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Een mooie verlovingstijd is aangebroken en jullie krijgen van alle kanten felicitaties en adviezen. Maar waar begin je? En hoe? Er gaat een heel nieuwe wereld voor jullie open en daar moet je maar net je weg in weten te vinden. Willen jullie hulp bij het zoeken? Hulp bij trouwen? Dan ben je bij mij als weddingplanner aan het juiste adres!

Wat doe ik als weddingplanner?

Het begint natuurlijk allemaal met een kennismaking, het liefst onder het genot van een lekkere koffie of misschien zelfs een wijntje of biertje. Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal en wil jullie graag leren kennen. En ook voor jullie is het belangrijk om te weten wie ik ben! We zullen elkaar immers de komende tijd tot en met jullie bruiloft veel spreken. Ik kan jullie alvast verklappen dat ik jullie beste vriendin ga zijn ;).

Bij het kennismakingsgesprek gooien jullie al jullie ideeën en wildste plannen op tafel. Dat kan van alles zijn, het gaat namelijk om de dag van jullie dromen. Al die ideeën en dromen verwerken we in een moodboard en vanuit daar gaan we aan de slag. Ik maak een tijdsplanning op, zodat jullie weten wanneer er wat gedaan kan worden. Afhankelijk van jullie wensen kan ik contact opnemen met leveranciers, afspraken met hen maken, jullie budget beheren, en nog veel meer. Als weddingplanner kan ik jullie vanaf de verloving tot aan de bruiloft zelf al het werk uit handen nemen. Natuurlijk moeten er gedurende het proces besluiten worden genomen, maar daar help ik jullie met alle liefde bij en op een manier dat het voor jullie niet als belastend wordt ervaren.

Ontzorgen, dat is waar ik voor sta. Op de dag zelf ben ik natuurlijk ook aanwezig om er voor te zorgen dat alles verloopt zoals we bedacht hebben. Ik voer daarbij de taken uit die ik als professioneel ceremoniemeester op me neem. Kijk bij mijn dienst als ceremoniemeester wat dat inhoudt.

Kortom: als weddingplanner neem ik alle stress uit handen en zorg ik er voor dat jullie kunnen genieten van alle voorbereidingen. Zo maken we niet alleen van de bruiloft een groot feest, maar ook van de tijd daarvoor.

Willen jullie deze volledige ontzorging? Willen jullie niet alleen genieten van de trouwdag zelf maar ook van al het leuks in de aanloop er naar toe? Willen jullie de beste leveranciers en de beste begeleiding? Neem dan snel contact met mij op! Afhankelijk van jullie wensen, maak ik graag een offerte op maat.

Ben je benieuwd hoe ik te werk ga? Ik heb een blog geschreven waarin ik een kijkje achter de schermen bied. Het geeft een goed beeld van de vragen: wat doet een weddingplanner en hoe regel ik een bruiloft?