Trouwadviesgesprek

M. van de Looij Foto & Design

Jullie gaan trouwen maar weten niet zo goed waar te beginnen? Dat kan ik heel goed begrijpen! In de wondere wereld van weddings kun je soms totaal verloren raken. Er zijn zo ontzettend veel aanbieders van diensten: van fotografen tot bloemisten en van locaties tot DJ’s... Het is niet gek dat je dan af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Met een trouwadviesgesprek kan ik jullie helpen!

Hoe ziet een trouwadviesgesprek eruit?

Ik kan jullie helpen door middel van een trouwadviesgesprek om jullie wensen en ideeën samen te brengen in een moodboard en daarbij verschillende leveranciers te adviseren, passend bij jullie budget. Door mijn grote netwerk kan ik jullie verder op weg helpen en zijn jullie gegarandeerd van goede kwaliteit van de leveranciers.

Ook als jullie al wat verder zijn met het plannen van jullie bruiloft, kan een trouwadviesgesprek van toegevoegde waarde zijn. Misschien vinden jullie het fijn als ik meekijk bij het maken van jullie draaiboek? Of zijn jullie op zoek naar tips of kan ik jullie van advies voorzien bij de indeling van de dag? Dit kan dus ook allemaal!

Bij het trouwadviesgesprek mogen jullie me alles vragen wat betrekking heeft op jullie bruiloft. We gaan samen om tafel zitten en ik help jullie waar mogelijk. Na afloop van het gesprek krijgen jullie van mij een gedetailleerd gespreksverslag en natuurlijk de gegevens van de besproken leveranciers zodat jullie zelf vol vertrouwen aan de slag kunnen met het regelen van jullie bruiloft. Wanneer jullie na dit adviesgesprek mij ook graag als weddingplanner willen inschakelen, krijgen jullie dit gesprek bovendien gratis!

Kortom: met een trouwadviesgesprek bied ik jullie wegwijs en ondersteun ik jullie bij de organisatie van jullie bruiloft!

Een trouwadviesgesprek is een eenmalig gesprek van circa twee uur en kent een vaste prijs van € 175,- inclusief BTW. Het gesprek kan op locatie plaatsvinden of online.

Zin om hiermee aan de slag te gaan? Laten we snel afspreken!