Adviesgesprek

M. van de Looij Foto & Design

Jullie gaan trouwen maar weten niet zo goed waar te beginnen? Dat kan ik heel goed begrijpen! In de wondere wereld van weddings kun je soms totaal verloren raken. Er zijn zo ontzettend veel aanbieders van diensten: van fotografen tot bloemisten en van locaties tot DJ’s... Het is niet gek dat je dan af en toe door de bomen het bos niet meer ziet.

Hoe ziet een adviesgesprek eruit?

Ik kan jullie helpen door middel van een adviesgesprek om jullie wensen en ideeën samen te brengen in een moodboard en daarbij verschillende leveranciers te adviseren, passend bij jullie budget. Door mijn grote netwerk kan ik jullie verder op weg helpen en zijn jullie gegarandeerd van goede kwaliteit van de leveranciers.

Na afloop van het gesprek krijgen jullie van mij een gedetailleerd gespreksverslag en natuurlijk de gegevens van de besproken leveranciers zodat jullie zelf vol vertrouwen aan de slag kunnen met het regelen van jullie bruiloft. Wanneer jullie na dit adviesgesprek mij ook graag als weddingplanner willen inschakelen, krijgen jullie dit gesprek bovendien gratis!

Kortom: met een adviesgesprek bied ik jullie wegwijs en ondersteun ik jullie bij de organisatie van jullie bruiloft!

Een adviesgesprek is een eenmalig gesprek van circa twee uur en kent een vaste prijs van € 175,- inclusief BTW. Het gesprek kan op locatie plaatsvinden of online.

Zin om hiermee aan de slag te gaan? Laten we snel afspreken!