Bruiloften

Wat leuk! Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere gebeurtenis. Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jullie lovestory en hoop snel met jullie kennis te kunnen maken.

M. van de Looij Foto & Design

Weddingplanner, ceremoniemeester of advies nodig?

Op verschillende manieren kan ik voor jullie van betekenis zijn. Dit is afhankelijk van jullie wensen.

Hebben jullie geen idee waar te beginnen en willen jullie graag door een professional op weg worden geholpen? Dan zijn jullie wellicht al geholpen met een adviesgesprek.

Hebben jullie juist al concrete ideeën over waar te trouwen en met welke partijen daarvoor samen te werken, maar zijn jullie vooral op zoek naar een ervaren ceremoniemeester om de dag zelf in goede banen te leiden? Kijk dan eens bij mijn dienst als ceremoniemeester.

En natuurlijk kan ik jullie ook in het gehele traject begeleiden. Vanaf de verloving tot en met de bruiloft, zoveel aandacht voor jullie als wenselijk. Graag ben ik er voor jullie als weddingplanner.

TrouwenDeze diensten bied ik bruidsparen aan

Adviesgesprek

Jullie gaan trouwen maar weten niet zo goed waar te beginnen? Dat kan ik heel goed begrijpen! In de wondere wereld van weddings kun je soms totaal verloren raken. Er zijn zo ontzettend veel aanbieders van diensten: van fotografen tot bloemisten en van locaties tot DJ’s... Het is niet gek dat je dan af en toe door de bomen het bos niet meer ziet.