Bruiloften

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Als weddingplanner, ceremoniemeester of met advies zorg ik er voor dat jullie kunnen genieten!

M. van de Looij Foto & Design

Weddingplanner, ceremoniemeester of advies nodig?

Op verschillende manieren kan ik voor jullie van betekenis zijn. Dit is afhankelijk van jullie wensen.

Hebben jullie geen idee waar te beginnen en willen jullie graag door een professional op weg worden geholpen? Dan zijn jullie wellicht al geholpen met een trouwadviesgesprek.

Hebben jullie juist al concrete ideeën over waar te trouwen en met welke partijen daarvoor samen te werken, maar zijn jullie vooral op zoek naar een ervaren ceremoniemeester om de dag zelf in goede banen te leiden? Kijk dan eens bij mijn dienst als ceremoniemeester.

En natuurlijk kan ik jullie ook in het gehele traject begeleiden. Vanaf de verloving tot en met de bruiloft, zoveel aandacht voor jullie als wenselijk. Graag ben ik er voor jullie als weddingplanner.

TrouwenDeze diensten bied ik bruidsparen aan

Trouwadviesgesprek

Jullie gaan trouwen maar weten niet zo goed waar te beginnen? Dat kan ik heel goed begrijpen! In de wondere wereld van weddings kun je soms totaal verloren raken. Er zijn zo ontzettend veel aanbieders van diensten: van fotografen tot bloemisten en van locaties tot DJ’s... Het is niet gek dat je dan af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Met een trouwadviesgesprek kan ik jullie helpen!

Wil je ook ontzorgd worden?Dit is hoe ik werk als weddingplanner!

 1. Wensen doornemen

  Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen, daarom nemen we die eerst samen door. Aan de hand van moodboards, zoals Pinterest, krijg ik een goed beeld van hetgeen jij voor ogen hebt.

  Ook als je een en ander nog niet helder voor ogen hebt, kan ik je helpen. Door verschillende stijlen aan je te laten zien, kunnen we samen filteren wat je wel en wat je niet aan staat. Je zult zien, dat dit erg verhelderend kan werken!

 2. Opdrachtvoorstel

  Aan de hand van de doorgenomen wensen en verwachtingen, stel ik een voorstel op. Daarin vat ik kort samen wat de opdracht gaat zijn en wat ik verwacht dat ik daarvoor moet doen. Ik kan op basis daarvan een goede inschatting maken van het aantal uren dat ik aan deze opdracht zal besteden én wat dit dan gaat kosten. Zo is het voor iedereen duidelijk welke werkzaamheden er zijn afgesproken!

 3. Akkoord? Let's do this!

  Akkoord met het voorstel? Dan kunnen we van start! Ik neem daarin de lead en neem je met een duidelijke planning mee in wat er dient te gebeuren en wie wat moet doen. Ruim van te voren zal ik je gerichte vragen stellen of opdrachten geven, zodat we niet last-minute nog van alles moeten doen. Mijn taak is om je te ontzorgen dus dat staat voor mij voor op!

 4. Terugblikken

  Het evenement is ten einde... het is een intense periode geweest waar we met veel plezier en toewijding naar het evenement hebben toegeleefd. Na afloop van het evenement zullen we wellicht allebei even wat ontwenningsverschijnselen vertonen.

  Graag blik ik samen terug op deze periode en hoe deze ervaren is.